Vrienden van

De Stichting Nijkerk-Schenectady hebben de “Vrienden van” opgericht. Deze groep van vrienden draagt de stichting en haar doelstellingen en
warm hart toe.

Wat doen de “Vrienden van”?
Deze enthousiaste groep mensen hebben een band met Schenectady. Door middel van een jaarlijkse bijeenkomst (een potluck dinner) en een website communiceert de stichting met haar “Vrienden van”. Deze “Vrienden van “zullen op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de stichting.
Bij uitwisselingen of projecten wordt de mening van de “Vrienden van” op prijs gesteld. Bij iedere uitwisseling is er hulp nodig en de “Vrienden van” vinden het leuk hierbij op enigerlei wijze te worden betrokken. Een “Vriend van” de stichting ondersteunt de stichting met een geldelijke bijdrage van minimaal € 25,- per jaar. Hiervoor ontvangt u jaarlijks een rekening.
Dit geld wordt gebruikt voor de jongerenuitwisselingen en exploitatie van de stichting.

”Vrienden van”geeft periodiek een Nieuwsbrief uit. De volgende Nieuwsbrieven zijn gepubliceerd:

SNS Nieuwsbrief 1 2020

SNS Nieuwsbrief 2 2020

SNS Nieuwsbrief 3 2020

Nieuwsbrief: Kerknieuws De Telegraaf 23 juli 1938

Krantknipsel: Nijkerk Nu 22 juli 2010
Krantknipsel: Algemeen Dagblad 21 oktober 2010
Krantknipsel: Krantenartikel AD maart 2017
Krantknipsel: Krantenartikel Nijkerk Nu 2017-03-29

Wilt u ook “Vriend van” de Stichting Nijkerk-Schenectady worden?
Het formulier kunt u afdrukken, invullen en versturen naar Edith Terschegget
Formulier: Vrienden Van formulier
per e-mail : edith.terschegget@mos-net.nl